Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.233.2 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
marionne uit Vries schreef op 25 januari 2016 om 17:18:
Wat hebben we ons welkom gevoeld in het mooie verre Frankrijk. Rob en Steffie gaven ons het gevoel thuis te komen. Ze denken met je mee, staan altijd voor je klaar, geven tips over wat er te doen is en ze maken heerlijk eten. Rob en Steffie hartelijk bedankt. We komen natuurlijk graag nog eens terug.
Managementteam Strandhotel Bos&Duin uit Oostkapelle schreef op 15 januari 2016 om 19:13:
Genoten van een perfect training weekend met ons management team. De combinatie van overleg en culinair vermaak heeft ons team erg geënthousiasmeerd. Als er al een perfecte plaats bestaat voor een zakelijke bijeenkomst met een Bourgondische inslag, dan is het hier! Heel erg bedankt voor de gastvrijheid Rob en Steffie. En wellicht tot volgend jaar.
Karen en Pieter Hof uit Enschede schreef op 10 januari 2016 om 13:35:
In misschien wel het mooiste stuk van Frankrijk! Een omgeving waarin warmte, rust en een machtige omgeving je meer vakantie brengen dan je van te voren had durven dromen. Je hoeft je geen dag te vervelen, van een gezellige markt in één van de vele dorpen in de omgeving, een prachtige stad als Toulouse tot prachtige natuur in de Pyreneeën. Het vakantiehuis ademt de sfeer van het echte Franse boerenland en is mooi, ruim, comfortabel en van alle moderne comfort voorzien. Tel daar de Brabantse gastvrijheid van Steffie en Rob bij op en je voelt je er echt thuis. Wij hebben zo genoten van die gastvrijheid, voelden ons er zo fijn. We komen graag terug! Hartelijke groet van Pieter en Karen uit Enschede..
Frank en Marieke uit Zeist schreef op 6 januari 2016 om 19:38:
Nog nooit eerder zijn wij twee maal op eenzelfde plek met vakantie geweest maar hier wilden we dolgraag nog een keer komen! Een heerlijke plek; mooie omgeving, sfeervol huis, lieve mensen, lekker zwemmen in een natuur zwembad, en van alles te beleven voor de kinderen op een zeer kindvriendelijke plek. Het volgende jaar zijn wij weer gekomen met ons gezin en zijn wij getrouwd in Peguilhan. Een onvergetelijke ervaring en fantastisch georganiseerd door Steffie & Rob. Kortom; een toplocatie! Lieve groet, Frank & Marieke
Erik en Mariette Bulten uit Dongen schreef op 5 januari 2016 om 16:50:
Wat een top locatie! Als je wilt genieten van je rust dan ben je daar op de juiste plek. Mooie omgeving, super mooi ingericht huis, heerlijk eten en drinken. Wat een gastvrijheid bij bijzonder lieve mensen! We komen terug hoor!