Busquet bas

Haute Garonne – PeguilhanBoerderij

Ons in de Midi Pyreneeen gelegen vakantiehuis,
Is een eeuwen oude , in authentieke stijl gerenoveerde grote landgoedboerderij die alle ingrediënten voor een ultieme vakantie heeft.

Geheel vrij gelegen op 10  ha eigen grond , zicht op Pyreneeen

Busquet d’en Bas
Is een grote maar toch knus en vooral gezellig ingerichte landgoedboerderij , voor 8 gasten 

Bezit  grote woon/ eetkeuken met  haard ,   jacht/zitkamer  met grote  open haard en Tv kamer

2 badkamers met inloopdouche en toilet , 2 Slaap/ zitkamers , kinderkamer , beneden tv / slaapkamer ! WIFI aanwezig , Terrassen op t Zuiden , houten meubelen , ligstoelen op strand , grote picknicktafel .

Een heerlijk zwemvijver met zandstrand , omgeven door treurwilg en plantanen ! Busquet is gelegen op 3 km van Boulogne sur Gesse waar alle faciliteiten aanwezig zijn !

Waarom, Busquet d’en Bas!

Brabantse gastvrijheid, de basis gedachte is dat de gasten niet gestoord willen worden door ons of derden, maar volledig selfsupporting zijn.
Door het feit dat wij niet beschikken over een zwembad met warm water met daarin, chemicaliën of andere zaken, maar gewoon puur natuur, waar onze zwembadvijver wordt gevoed door water uit een bron en een beek.
Het bijzondere van Busquet d’en Bas is,
je waant je terug in de tijd, RUST & RUIMTE.
 Paarden ter beschikking, na overleg van de aantoonbare nodige ervaring.
Wij zijn een ideale plaats om te overnachten, bij te komen, voordat men de Pyreneeën overtrekt richting, Spanje/Portugal en vooral door het feit dat u bij ons ook eventueel met de camper kunt overnachten met daaraan gekoppeld eten bij de gastheer.

Volledige privacy gegarandeerd. 

.

 

465064_459071387452631_1312994452_o